Home (Community) | Audio Projecten | LinksWelkom Gast
 
  Pagina vergroten voor slechtzienden
origineel
groter
grootst


klik hier voor volledige ledenlijst
Kalender

klik hier voor onze
evenementen lijst

Forum Onderwerpen
Nieuwste onderwerpen
Geen onderwerpen aanwezig
Actiefste onderwerpen
Geen onderwerpen aanwezig

Mountain View

Mountain View
Laatste Downloads
Wat zit er in mijn e...
Mein Kampf
Nummerreeksen mobiel...
Survival Handboek (E...
Ledenlijst USC World...

Mountain View

Mountain View
Laatste Artikelen
Geen artikelen beschikbaar

Mountain View

Mountain ViewMountain View
Mountain View

Klik HIER om mee te chatten

Mountain View

Mountain View
klik hier voor de weerkaart en maanstandenoverzicht

Mountain View

Mountain View

   Ook een spreuk? Deel hem:

  1
Naam:

11
11URL:
11
11e-mail:
11
11Jouw spreuk:
11
11


Mountain View

Mountain View

Mountain View

Klik hier om te zien wat anderen van USCworld vinden


Mountain View

Mountain View
Nieuwste Video
Hunted
Hunted trailer
View(s) 2,462
test video
test video
View(s) 2,802

Mountain View

translate website
Free Website Translator

Welkom op de website van USCworld
Op dit moment bekijk je de website als gast. Daardoor zijn sommige opties nog niet zichtbaar, of slechts beperkt (onder andere de downloads).
Als je een account aanmaakt (gratis!) kun je van alle mogelijkheden gebruik maken.

 

[ Lees Alles | Sluit Alles ]

Wie zijn wij?
USCworld is een officieel geregistreerde, sociocratische vereniging (stichting i/o) die graag een steentje wil bijdragen om de wereld waarin we leven een stukje beter, leuker, vriendelijker, en aangenamer te maken. We hebben sinds onze oprichting al heel wat gedaan, en hopen daar door middel van deze website weer een mooi nieuw hoofdstuk aan toe te kunnen voegen.
Lees meer/minder...
 
Onze vereniging is ontstaan in de tweede helft van de jaren ’90, toen een aantal jonge medewerkers van het kleine evenementenbureau U.S.C. (Unlimited Sound Control) na werktijd regelmatig met elkaar filosofeerden over wat er in hun ogen beter zou kunnen in de wereld. Na veel van dit soort gesprekken besloten we de stoute schoenen aan te trekken, en om te gaan ontdekken of het mogelijk is onze plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. We realiseerden ons dat we hiervoor wat hulp nodig hadden.

De eerste stap was een manier te bedenken hoe we de juiste mensen bij elkaar zouden kunnen brengen. We ontwikkelden een formulier waarop mensen hun contactgegevens en interesses konden invullen, en verdeelden die onder onze contacten. Zodra deze formulieren terug bij ons waren, keken wij of er overeenkomsten waren tussen personen (bijvoorbeeld dezelfde hobby's). Deze personen brachten wij dan in contact met elkaar, een beetje zoals een relatiebemiddelingsbureau zou doen. Als jij bijvoorbeeld postzegels verzamelde, brachten wij je in contact met iemand die dat ook leuk vind.

Wanneer mensen enthausiast waren, vroegen wij hen om een copie van ons formulier aan een van hun vrienden of kennisen te geven. Zodra die formulieren terug bij ons waren, gingen we ook daarmee aan de slag. Echter, tijdens het screenen van de formulieren selecteerden wij zelf ook of er mensen bij zaten die voor onze plannen geschikt zouden zijn. In het begin ging dit nog langzaam, maar nadat we via een connectie bij MTV een oproep tot lidmaatschap hadden geplaatst op MTV text, groeide ons netwerk binnen een jaar uit tot een breed internationaal netwerk met bijna 200 leden in 20 landen.

De medewerkers van het piepkleine postkantoortje in ons dorp (minder dan 2500 inwoners) zullen vast hebben opgekeken toen er opeens wekelijks enkele tientallen brieven van over de hele wereld naar onze kleine postbus werden gestuurd. De kamer van waaruit we het netwerk runden, groeide al snel uit tot een postkamer met frankeerstempels en stapels formulieren, enveloppen, enzovoort. Binnen het netwerk vonden wij mensen wiens profiel paste in onze plannen, en aanvankelijk waren er dan ook een aantal mensen dat met ons mee wilde bouwen aan de 'betere wereld'. Toen echter het internet aan zijn opmars begon aan het begin van de eeuw, kwam er een onverwachte wending.

Steeds meer mensen gingen online op zoek naar contacten, bijvoorbeeld via websites als Hyves, LinkedIn, Facebook, en dergelijke. Opeens kon iedereen via e-mail contact leggen met mensen aan de andere kant van de wereld, in plaats van via de 'ouderwetse' postbus van het USC vriendennetwerk. Er kwam langzaam maar zeker steeds minder post in onze postbus, en achter de schermen waren wij ook al aan het bouwen aan een eigen website. Die website is er uiteindelijk ook gekomen (omdat usc.com al bezet was werd het uscworld.com), maar het is vrijwel onmogelijk om te concureren met de eerdergenoemde grote netwerksites die vaak diverse grote sponsoren achter zich hebben staan.

We overlegden of er misschien andere manieren zijn om onze plannen uit te voeren, en besloten om de rollen om te draaien; in plaats van mensen te zoeken die zich bij ons wilden aansluiten, gingen we op zoek naar bestaande initiatieven die onze hulp misschien wel konden gebruiken. In de daarop volgende jaren hebben we onder andere meegewerkt aan het organiseren van feesten voor jongeren, hebben we websites gebouwd voor enkele (internet)radiostations, hebben we een bescheiden bijdrage geleverd bij het opstarten van de nieuwe onderwijsmethode IBBO, en hebben we diverse audio-visuele producties voor een aantal kleine initiatieven gemaakt (denk aan powerpoint presentaties, websites, jaarmixen, flyers, videoproducties, en dergelijke). Kortom, we hebben alles behalve stil gezeten.

Recent hebben wij de lokale tak van de stichting 'Gezond Verstand Avonden' ondersteund bij het runnen van een bijeenkomst, hebben we diverse grafische werkzaamheden verricht voor de stichting HartVerwarmendWijs, en zijn wij in gesprek met de stichting 'Moeder Met een Missie' om ook hier de samenwerking op te zoeken. Gaandeweg hebben we onze weg weten te vinden achter de schermen van diverse organisaties, die zich ieder op hun manier inzetten voor een stukje van die betere wereld. Zodoende hebben we, al is het indirect, toch een manier gevonden om ons doel na te streven. Onze droom is echter nog steeds om op een dag een eigen kleine locatie te beheren, van waaruit we ook onze eigen projecten kunnen lanceren

 
Wordt vervolgd
Lees meer/minder...
Deze tekst moet nog worden toegevoegd.


Mountain ViewVia onze zoekfunctie kun je het internet afspeuren net zoals je met google zou doen, alleen bewaren wij geen prive-gegevens van je.
Je zult dan ook niet lastig gevallen worden met allerlei reclame over dingen waar je op gezocht hebt.Mountain View
Op verzoek van enkele trouwe bezoekers hebben we de dillemmakaarten (in een nieuw jasje) weer terug op de site geplaatst.
De dilemmakaarten zijn een set van 78 kaarten waarop "ja" antwoorden en "nee" antwoorden staan, elk met een andere reden.
Als je niet weet wat je in een bepaalde situatie moet doen, kan de kaartenset je helpen. Heel simpel: door een kaartje te trekken.
Op het kaartje staat dan wat je moet doen. De antwoorden kunnen grappig zijn, en soms toevallig heel wijs
Je kunt via onderstaande knop deze pagina printen of als pdf opslaan
USCworld is officieel linkpartner van

NineForNews.nl - Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.

Er is nog geen nieuws geplaatst


Mountain View
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Nog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Mountain View

Mountain View

   Share
klik hier om je vrienden
over deze site te vertellen

   
of klik HIER om onze
site bij je favorieten te zetten
Mountain View

Mountain View
Gastenboek
Log in om iets te schrijven

12-09-2015 23:32
In ons gastenboek kun je ons laten weten wat je van onze organisatie en/of website vindt Wink

Mountain View

Mountain View
Ledenenqute
De nieuwe website is...

beter dan de vorige
beter dan de vorige
100% [3 stemmen]

min of meer hetzelfde
min of meer hetzelfde
0% [0 stemmen]

slechter dan de vorige
slechter dan de vorige
0% [0 stemmen]

Stemmen: 3
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 12.08.15

Mountain View

Mountain View
Schrijf je nu gratis in voor onze
nieuwsbrief, dan houden we je
per e-mail op de hoogte van
alle nieuws over onze organisatie

Uw naam
Uw e-mail
Aan/afmelden
Aanhef

Mountain View

Mountain View
Gebruikers Online
Gasten online: 1
Totaal aantal leden: 28
Nieuwste lid: Theodorus
Last Seen Admin:
Sabrina91 weken
beheerder185 weken
USCworld Webmaster310 weken
Recent online:
Theodorus186 weken
miedniczek202 weken
tartinekk221 weken
kartinekk229 weken
turforsym84244 weken
highbulders84247 weken
maware28260 weken
sanchopex298 weken
Joseph311 weken
cklprztqy23342 weken
xrvbcazdj5343 weken
yqybzajhs79343 weken
qdjgxngpw23343 weken
gkzrzubok32344 weken
uawlrzaiv57344 weken

Deze gegevens worden alleen gebruikt om illegale content op onze site tegen te kunnen gaan.